Skip Navigation

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Communiceren met de achterban

Workshop · 1 sep, 19:00 - 21:00
Flexibele locatie
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Aanmeldingen sluiten in 4 months.10 plaatsen over.
#38235
Scan me of ga naar wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Communiceren-met-de-achterban/38235 om je aan te melden
SamenvattingIn deze tijd van Corona, nu we elkaar niet of minder goed kunnen ontmoeten, is gebleken hoe belangrijk communicatie naar de achterban, je vrijwilligers is.
Uitgebreide omschrijving

Je leert in deze workshop niet alleen welke manier, voor welke vrijwilligersgroep de meest efficiënte is? Ook leer je welk middel je het beste voor welke boodschap kunt gebruiken. Communiceer je het beste per brief, e-mail, telefoon of …..? 


Heb je belangstelling voor deze gratis workshop laat het ons weten en zodra we een groep geïnteresseerden bij elkaar hebben, organiseren wij in samenwerking met de Sesam Academie deze workshop. 


let op! 01 September is een fictieve datum.

Over Actief Roermond
Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Aanmeldingen sluiten in 4 months.10 plaatsen over.
#38235
Scan me of ga naar wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Communiceren-met-de-achterban/38235 om je aan te melden