Vrijwilliger computercursussen

Vrijwilliger computercursussen

Structureel werk · Flexibele uren
Begijnengang 2, 5911JL Venlo, Nederland
OnderwijsBegeleidingOndersteunend werkActiviteiten begeleidenTrainingComputer
OnderwijsBuurt & omgevingOuderen
Activiteit Delen
Bibliotheek Venlo
#83438
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Bibliotheek-Venlo/activiteiten/Vrijwilliger-computercursussen/83438 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je begeleidt mensen bij het werken met basis-computervaardigheden.
In eenvoudige taal kun je mensen helpen met digitale vaardigheden.

Uitgebreide omschrijving

Word jij een van onze nieuwe vrijwilligers Computercursussen? De Bibliotheek Venlo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen willen begeleiden bij het werken met basis-computervaardigheden.


De computercursussen vinden niet alleen plaats in de Stadsbibliotheek, maar ook op verschillende locaties in Blerick, Tegelen, Belfeld, Arcen en Velden.


We leven in een maatschappij waarin digitalisering niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven. De Bibliotheek Venlo wil dat alle inwoners van Venlo succesvol en veilig kunnen deelnemen aan deze digitaliserende maatschappij en biedt daarvoor computercursussen aan voor mensen die hier moeite mee hebben.


Ben jij digitaal vaardig en ben jij in staat dit in eenvoudige taal uit te leggen? Wil jij ons ondersteunen bij het vergroten van de digitale basisvaardigheden van de inwoners van Venlo? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? • Je begeleidt mensen bij het werken met basis-computervaardigheden. De website Oefenen.nl is hierbij de rode draad.


Kijk snel op onze site voor de volledige vacature:


www.bibliotheekvenlo.nl/over-ons/Vrijwilligers.html

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Bibliotheek Venlo

De Bibliotheek Venlo is als schatkamer van informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo. De openbare Bibliotheek Venlo is een daadkrachtige, toekomstgerichte en verbindende organisatie. We leveren in samenwerking met onze partners een bijdrage aan het zelfstandig functioneren van mensen tot goed geïnformeerde en ontwikkelde burgers, opdat ze kunnen meedoen in de samenleving.