Vrijwilliger administratief medewerker

Vrijwilliger administratief medewerker

Structureel werk · 5–8 uur/week
Venrayseweg 122a, 5928 RH Venlo, Nederland
ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Groente- en Fruitbrigade
#84349
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Groente--en-Fruitbrigade/activiteiten/Vrijwilliger-administratief-medewerker/84349 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In deze rol heb je contact met leveranciers, voedselbanken en onze vrijwilligers. Je plant ritten, binnenkomende goederen en vrijwilligers in.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze brigade zijn wij op zoek naar een Vrijwilliger Administratief medewerker in Venlo

Onze missie:

Meer groente en fruit voor klanten van voedselbanken en vermindering van voedselverspilling. Help jij mee?

 

Over de functie:

Als vrijwilliger administratie werk je samen met een gezellig en betrokken team van vrijwilligers. Je verricht diverse ondersteunende en regelende werkzaamheden. Je hebt telefonisch contact met diverse organisaties zoals leveranciers, contactpersonen van voedselbanken en onze vrijwilligers. Je plant ritten, verzorgt een goede verdeling van de binnengekomen goederen de RDC’s en zorgt ervoor dat er voldoende vrijwilligers ingepland zijn.


De werkzaamheden vinden plaats op woensdag en/of vrijdag. Bij voorkeur op locatie, maar veel zaken kun je vanuit huis ook regelen. Vind je het leuker om een deel van deze taken op andere dagen op te pakken, dat is ook mogelijk.

 

Werkzaamheden:

  • Bijhouden van de hoeveelheid groenten en fruit
  • Helpen om aanwezigheid te registreren
  • Eventueel gegevens up-to-date te houden waar nodig
  • Contact onderhouden met leveranciers en regionale distributiecentra
  • Overige administratieve werkzaamheden (fustadministratie, roosters, planning)

 

Jij hebt:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met MS office programma’s
  • Nauwkeurig en integer

 

Werktijden:

De werktijd is tussen de 5-8 uur per week.

 

Bijzonderheden:

Al het werk bij de Groente & Fruitbrigade voor voedselbanken is pro deo. Onkosten worden vergoed.

 

Locatie:

Fresh park Venlo

 

Informatie over de organisatie:

De Groente & Fruitbrigade levert groente en fruit via voedselbanken aan de armste mensen in Nederland. Groente en fruit wordt regelmatig weggegooid omdat vorm, grootte of kleur niet voldoen aan criteria van afnemers. Of omdat er restpartijen zijn ontstaan. De Groente & Fruitbrigade redt deze producten, die nog prima geschikt zijn voor menselijke consumptie. Zo zorgen we ervoor dat armoede wordt bestreden, voedselverspilling wordt verminderd en het milieu niet onnodig wordt belast. De Groente & Fruitbrigade levert aan alle voedselbanken die zijn aangesloten bij Voedselbanken Nederland.


Interesse? Stuur direct je CV, samen met een korte motivatie naar [email protected]. Voor meer informatie over de functie Vrijwilliger Administratief medewerker, neem contact op met Wim Degger, tel. 06-39873015

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Groente- en Fruitbrigade

De Groente & Fruitbrigade ontvangt partijen buitenbeentjes en overschotten van telers of handelaren. Op haar locaties in Poeldijk, Ens en Venlo controleren de brigadiers de groente en fruit op kwaliteit en worden ze eventueel herverpakt. Hierna halen distributiecentra de verse producten op en verdelen ze over de voedselbanken. Zo kunnen de voedselbanken wekelijks een portie verse groente en fruit uitdelen aan hun klanten!