Skip Sidebar
Koraal

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Samen gezellige dingen ondernemen.

Samen gezellige dingen ondernemen.

Structureel werk · 1–4 uur/week · Start vanaf 17 nov 2021
Polderhof 9, 6097 GR Heel, Nederland
BegeleidingSociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Koraal
#29885
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Samen-gezellige-dingen-ondernemen/29885 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een vrolijke, gezellige jongedame van 27 jaar, is op zoek naar een rustige vrouwelijke vrijwilligster waar ze uitstapjes en activiteiten mee kan doen.

Uitgebreide omschrijving

Ze houdt van wandelen, fietsen en uitstapjes maken. Daarnaast vindt ze het superleuk om bij haar zus op bezoek te gaan. Hiervoor zal ze met de auto moeten reizen en het zou geweldig zijn als jij dat met haar zou kunnen doen. Wanneer je een rijbewijs hebt zou dit erg prettig zijn. Ook zou ze het heel erg leuk vinden wanneer je 1 keer in de 2 weken in het weekend of op woensdagmiddag iets met haar zou willen ondernemen. Een heerlijke, grote wandeling, samen een hapje eten of shoppen in de stad: daar wordt ze heel blij van. Onze jonge vrouw is mobiel en kan goed en duidelijk praten. Ze zal gezellig met je kletsen over haar werk en de taakjes die ze doet.


Onze bewoonster heeft een verstandelijke beperking en Autisme spectrum stoornis waardoor het erg belangrijk voor haar is om onvoorwaardelijk op iemand te kunnen vertrouwen en dat iemand geduldig met haar kan omgaan. Wat ze nodig heeft is duidelijkheid en structuur. Weet dat er altijd begeleiding aanwezig is waar je informatie aan kan vragen, die je gaat vertellen wie deze jongedame is, en waar je ten alle tijden op terug kunt vallen. Ook zorgen zij ervoor dat er middelen zijn om jullie activiteit te kunnen uitvoeren (bv. geld voor wat lekkers, een duo/tandemfiets, indien nodig een auto….etc.) Overigens respecteren we de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.


Ben jij geduldig, duidelijk en houd jij je aan gemaakte afspraken? Kan jij veiligheid bieden….dan krijg je een jongedame te zien die dan ontzettend blij zal zijn om je te zien en het superleuk vindt dat je voor haar komt. We hopen dat jij hier ook blij van wordt en je met enthousiasme wil aanmelden om kennis met haar te maken.


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk beperkte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, meld je dan aan….je bent altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Koraal > Samen gezellige dingen ondernemen.

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.