Vind jij het leuk om kienprijzen te halen? Ondersteun dan onze kienactiviteit!

Vind jij het leuk om kienprijzen te halen? Ondersteun dan onze kienactiviteit!

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 4 aug 2024
Kerkeveldlaan 43, 6042 JW Roermond, Nederland
WinkelGastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Buurt & omgevingOuderenWelzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Neel Ontmoet
#83674
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Neel-Ontmoet/activiteiten/Vind-jij-het-leuk-om-kienprijzen-te-halen-Ondersteun-dan-onze-kienactiviteit/83674 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurtcentrum Neel Ontmoet heeft een wekelijkse kienmiddag op vrijdag, vooral voor senioren. Elke week zijn er leuke prijzen te winnen! Help jij mee met inkopen?

Uitgebreide omschrijving

Bij buurtcentrum Neel Ontmoet in Maasniel wordt elke vrijdag gekiend. Zo'n 15-20 bezoekers, vooral senioren, zijn elke week benieuwd welke prijzen te winnen zijn. Chocolade, kaarsen, tegoedbonnen, pennen, zeep, een ventilator, puzzelboeken, koekjes, dienbladen, maaltijden, snoep, kaarten, alles is leuk! Vind jij het leuk om deze prijzen uit te zoeken? Kun je goed met geld omgaan en slim inkopen, zodat we af en toe een extra prijs kunnen verloten voor onze bezoekers? Loop dan eens binnen bij ons gezellige buurtcentrum! De coördinator van Neel Ontmoet geeft ondersteuning en helpt je graag. De prijzen kun je kopen en komen afgeven als het jou uitkomt. Er zijn wekelijks 16 prijzen nodig voor het spel en wat lekkers voor bij de koffie. Natuurlijk mag je ook bij de activiteit zelf helpen als je dat leuk vindt!


Neel Ontmoet is een belangrijk buurtcentrum en onderdeel van het voorliggend veld. Samen met 9 andere vrijwilligers help je mee aan een actieve buurt, waardoor ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Neel Ontmoet wordt gesteund en gefaciliteerd door VIJF en Proteion. De activiteiten bij Neel Ontmoet zijn zelfvoorzienend en alle bezoekers, vrijwilligers en buurtbewoners helpen graag mee!

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Neel Ontmoet

Open inloop in Maasniel (Roermond) met activiteiten voor en door de buurt! Koffiedrinken, samen eten, kienen en activiteiten zoals spelletjes, kaarten, bloemschikken etc. Wil jij Neel Ontmoet ondersteunen met vrijwilligerswerk als gastvrouw, kok, organisatie van activiteiten, faciliteren van vervoer, klusjes of iets anders? Neem dan contact op met Mira Paulussen via 088 850 2400, [email protected] of loop gezellig binnen op Kerkeveldlaan 43 in Maasniel!