Skip Sidebar
SGL

SGL

Non-profit

Over ons

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.

Mensen met een beperking
Deel
Kom gezellig met ons op stap!

Kom gezellig met ons op stap!

Structureel werk · 2–4 uur/week
6041 GL, Roermond, Limburg, Nederland
Activiteiten begeleidenKoken & etenBuitenSociaal contactBegeleidingZorg
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
SGL
#75100
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/SGL/activiteiten/Kom-gezellig-met-ons-op-stap/75100 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ga jij graag de stad in? Lekker op een terrasje zitten of met dit koude weer in een gezellige lunchroom? Lijkt het je gezellig dit 1x per week met ons te doen?

Uitgebreide omschrijving

Ga jij graag de stad in? Lekker op een terrasje zitten of met dit koude weer in een gezellige lunchroom in Roermond? En lijkt het je gezellig om dit 1x per week samen met ons te doen?


Wij, enkele bewoners van het Woonbegeleidingscentrum in Roermond zijn op zoek naar vrijwilligers. Wij houden van gezelligheid, maken graag een praatje en houden van ‘erop uitgaan’. En al zeggen we het zelf, we hebben best wel humor!


Vind jij het leuk en heb je 1x in de week tijd om samen met ons de stad in te gaan? Wij kunnen dit helaas niet zelfstandig. Wij hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wonen op een woonlocatie van SGL. Voor sommigen kan het een stap zijn om met mensen te werken die soms hulp nodig hebben. Dat begrijpen we. Voordat wij hersenletsel opliepen deden we ook alles zelf. We zijn dus net zoals jij, alleen kunnen we niet meer zelfstandig naar een lunchroom of even naar de stad. Maar dat vinden we wel heel erg leuk!


Het betreft vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Eva, Fatima, Iwona of Bram en zijn wij gewoon Camiel, Maria en Ester 😉.


Wil jij ons hierbij helpen? Zodat we gezellig samen naar de stad kunnen in Roermond? Laat ons dan iets weten. Je moet wel van een praatje houden en tegen een grapje kunnen ;-)


*Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Je kunt recht hebben op een vergoeding. Je komt terecht in een leuke werkomgeving en je hebt recht op een attentieregeling.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > SGL > Kom gezellig met ons op stap!

Over SGL

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.