Skip Sidebar
SGL

SGL

Non-profit

Over ons

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.

Mensen met een beperking
Deel
Wandel- of fietsmaatje in Roermond!

Wandel- of fietsmaatje in Roermond!

Structureel werk · 1–2 uur/week
6041 GL, Roermond, Limburg, Nederland
Activiteiten begeleidenSportZorg
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
SGL
#75097
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/SGL/activiteiten/Wandel--of-fietsmaatje-in-Roermond/75097 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wandel of fiets jij graag? Of ben je een sportfanaat die gewoon heel sportief is en allerlei sporten leuk vindt? En heb je 1x in de week tijd vrij voor anderen?

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een sportieveling die 1x per week 1 uurtje een sportieve activiteit met ons wil ondernemen. Wie zijn wij? Wij zijn sportievelingen die wonen op een woonlocatie van SGL. Want wij hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Misschien weet je niet direct wat NAH is. Dat begrijpen wij, want wij zijn misschien wel een beetje een bijzondere sportgroep. We kunnen namelijk niet meer zelfstandig sporten, maar dat betekent niet dat we gewoon achter de geraniums gaan zitten!


Woon jij in of in de omgeving van Roermond. Denk jij weleens, hé ik heb best een uurtje in de week vrij om met mensen te gaan sporten? En durf jij de uitdaging aan om een sportactiviteit te zoeken die mensen met een beperking ook kunnen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! 


Of twijfel je nog een beetje of dit wel bij je past? Lees dan toch even verder. Want weet je, jij kent ons nog niet en wij kennen jou niet. Dus laten we elkaar eerst beter leren kennen. Dan vertel jij waar je goed in bent en vertellen wij wat wij wel en niet kunnen. Mocht je daarna denken dit is het toch niet. Dan is dat helemaal niet erg. No hard feelings. Maar denk je daarna, wow wat een sportieve groep mensen? Dan maken we er samen iets moois van!


Het betreft trouwens vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Eva, Fatima, Iwona of Bram en zijn wij gewoon Marc, Paul en Nina 😉.


*Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Je kunt recht hebben op een vergoeding. Je komt terecht in een leuke werkomgeving en je hebt recht op een attentieregeling.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > SGL > Wandel- of fietsmaatje in Roermond!

Over SGL

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.