Wereldpaviljoen zoekt vrijwilligers voor de zondag

Wereldpaviljoen zoekt vrijwilligers voor de zondag

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 14 jul 2024
Sint Michaelstraat 6a, 5935 BL Steyl, Nederland
Activiteiten begeleidenCreatiefNederlandsDuits
Kunst & cultuurKinderen & Jongeren
Aanmeldingen sluiten over 4 maanden.
Activiteit Delen
Wereldpaviljoen Steyl
#82879
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Wereldpaviljoen-Steyl1/activiteiten/Wereldpaviljoen-zoekt-vrijwilligers-voor-de-zondag/82879 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezien het groeiend aantal bezoekers zoeken wij vrijwilligers voor de zondag.

Uitgebreide omschrijving

Gezien het groeiend aantal bezoekers die het Wereldpaviljoen in Steyl wekelijks maar vooral op de zondag trekt, is de organisatie dringend op zoek naar vrijwilligers die met name op deze zondagen ingezet kunnen worden. De vrijwilligers worden ingezet bij de afdeling Recreatie. Dat houdt in dat zij de veelal jeugdige bezoekers mogen begeleiden in de inleefateliers Nicaragua en Ghana. Met de ingebruikname van de nieuwe attractie, de Digitale Medicijnman, verwacht het Wereldpaviljoen nog meer bezoekers. De leeftijd van onze vrijwilligers is niet van belang: jong en oud is welkom. De vrijwilligers van de zondagen kunnen. indien zij dat wensen, ook op extra openingsdagen ingezet worden. Bij het Wereldpaviljoen zijn zo’n 90 vrijwilligers actief. Van onze kant bieden wij onze vrijwilligers een sfeervolle omgeving, een jaarlijkse barbecue, een feestavond en een kerstattentie. Interesse? Stuur een mail naar [email protected] en wij nemen contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 4 maanden.
Activiteit Delen

Over Wereldpaviljoen Steyl

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de wijk, de regio, het land en de wereld.