Communicatie Talent gezocht

Communicatie Talent gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Donderbergweg 34, 6043 JH Roermond, Nederland
Sociale mediaComputerNederlands
OnderwijsWelzijnBuurt & omgeving
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Maximina
#57742
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/maximina/activiteiten/Communicatie-Talent-gezocht/57742 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij 24/7 online en denk je in hashtags, DM’s, gifjes en emoji’s? Lees dan snel verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een Social Media Topper!

Uitgebreide omschrijving

Maximina is een centrum voor én door vrouwen, waar vrouwen zich kunnen ontspannen, ontwikkelen en elkaar kunnen ontmoeten. We doen allerlei verschillende soorten activiteiten, geven lessen en hebben een leuke kledingwinkel en een mooie tuin.


Graag willen we ook aan de buitenwereld laten zien wat voor leuke en mooie dingen we allemaal doen. Hiervoor zijn we op zoek naar een Communicatie Talent die ons daarbij wil helpen.

Op dit moment zijn er 2 vrijwilligers gestart op onze Communicatie afdeling, zij hebben wel nog hulp nodig van iemand die de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan snel contact op met ons!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Maximina

Maximina is een levendig vrouwencentrum in de Roermondse wijk Donderberg. Autochtoon en allochtoon, jong en oud, theoretisch en praktijkgericht opgeleid: alle vrouwen uit Roermond en omgeving zijn bij ons welkom! Maximina is een laagdrempelige en veilige plek. Hier kun je andere vrouwen ontmoeten. Zo krijg je meer sociale contacten en versterk je jouw netwerk. Ook kun je met en van elkaar leren en je bij ons ontwikkelen. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een activiteit of je in te zetten als vrijwilliger. Daarmee vergroot je ook jouw kansen op werk.